Kit & PU pistolen

Ben je op zoek naar kitpistolen voor jouw klus? Bij Toolstation vind je kitspuiten van onder andere de merken Wolfcraft, Zwaluw en Makita. Maak een keuze tussen een elektrische kitspuit of een handkitpistool. Een elektrische kitspuit is in de meeste gevallen nauwkeuriger, omdat de kit beter verspreid wordt. Een handkitpistool is mogelijk handiger in gebruik, omdat je het dan compleet zelf in de handen hebt. Als er bijvoorbeeld een grotere kier zit, kun je gemakkelijk meer kit spuiten op deze plek. Wil je een verhoogde controle? Dan is het wellicht slim om een elektrische kitspuit aan te schaffen. Uiteraard is het altijd afhankelijk van je klus wat de beste optie is.

De beste handkitpistolen en elektrische kitspuiten


Ga je een kitrand aanbrengen? Dan is het uitermate belangrijk dat je een goede verdeling kunt plaatsen. Hiervoor oefen je gelijke druk uit op het kitpistool. Daarbij dien je ook te letten op het soort kit dat je gebruikt. Als je een dunnere kit gebruikt, zal deze er sneller uitspuiten. Het gebruik van een elektrische kitspuit is een goede oplossing om een evenredige verdeling van de kit te kunnen krijgen. Je stelt namelijk gemakkelijk het toerental in om ervoor te zorgen dat de kit geleidelijk uit de machine komt. Gebruik bijvoorbeeld het elektrische kitpistool van Makita. Je regelt het toerental gemakkelijk in enkele stappen. Dat garandeert een gecontroleerde uitstroom.

Hoe gebruik je een kitspuit?


Een kitpistool of kitspuit wordt door klussers gebruikt om kleine gaten en kieren te dichten. Je ziet deze kitranden voornamelijk terugkomen rondom ramen, langs ligbaden of bij de plinten. Een kitpistool wordt gevuld met een fles kit. Vervolgens duw je de hendel tegen de fles aan. Wanneer je nu de spuit indrukt, zal de kit worden geplaatst. Werk je met een elektrische kitspuit? Dan is het principe hetzelfde. Je hoeft enkel de kit in het elektrische kitpistool te plaatsen. Vervolgens druk je op de knop om de kit te spuiten.

Kitpistool kopen bij Toolstation?


Heb je het juiste kitpistool voor je je klus gevonden? Bestel deze dan direct in onze webshop. Wij leveren het zo snel mogelijk bij je thuis. Kun je niet wachten? Dan is onze Click & Collect service wellicht geschikt voor jou. Je bestelt het kitpistool gemakkelijk en snel in onze webshop. Vervolgens leggen wij hem in 10 minuten klaar in een van onze winkels. Je kunt hem dan direct afhalen. Zo verlies je geen tijd en kun je direct aan de slag met je klus.
Sorteren
Zwaluw persluchtpistool Kokers 310ml - 91799 - van Toolstation