Bosch GTS 10XC tafelcirkelzaagmachine 2.100W 254mm

Merk Bosch Productcode: 20465 Verkoopeenheid: Stuk

Aantal
Controleer de voorraad in jouw vestiging

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
De GTS 10 XC Professional tafelcirkelzaag met snoer levert veelzijdige prestaties en is ideaal voor gebruik in werkplaatsen. Een geïntegreerde duwslede, tafelverbreding en tafelverlenging maken een uitbreiding mogelijk voor het bewerken van werkstukken met verschillende afmetingen. Bovendien zorgt het zonder gereedschap inlaten van het splijtmes voor snel instellen voor het maken van verborgen zaagsneden.

Apparatuur en toepassing:
• Deze machine is bestemd voor het op maat zagen van plaatmaterialen, schulpen en maken van verborgen zaagsneden in hout, houtcomposieten, plaatmaterialen en laminaat.
• Deze is compatibel met onderstellen en het Bosch Click & Clean stofafzuigsysteem.

Aanvullende informatie:
De GTS 10 XC Professional beschikt ook over functies als dubbele isolatie, een motorrem, overbelastingsbeveiliging, softstart en blokkering van de uitgaande as. Tafelcirkelzaag voor veelzijdige prestatiesKrachtige motor en constant toerental zorgen voor de beste resultaten, zelfs bij de zwaarste toepassingen. Geïntegreerde duwslede, tafelverbreding en tafelverlenging maken een uitbreiding mogelijk voor werkstukken met verschillende afmetingen. Zonder gereedschap inlaatbaar splijtmes maakt snel instellen mogelijk voor het maken van verborgen zaagsneden.

Leveromgang:
Afzuigadapter, bewaring voor bijkomend zaagblad, duwstok, hoekaanslag, parallelgeleider en zaagblad 254 x 30 mm

Technische specificaties
EAN 3165140509480
Merk Bosch
Fabrikant ID 0601B30400
Voltage (V) 230
Wattage (W) 2100
Lengte (mm) 783
Breedte (mm) 771
Hoogte (mm) 343
Gewicht (g) 35000
Artikeltype Tafelzaagmachine
Beoordelingen

Vaak samen gekocht