Slagmoersleutels

Een slagmoersleutel wordt ook wel een slagmoeraanzetter genoemd. Een slagmoersleutel is elektrisch en is een professioneel hulpmiddel om moeren en bouten los en vast te draaien. Een slagmoersleutel is ongeveer even krachtig als een slagschroevendraaier, alleen gebruik je slagschroevendraaiers niet voor het losdraaien van moeren en bouten, maar voor gewone bits en schroeven. 

We verkopen slagmoersleutels van verschillende merken, zoals een Einhell slagmoersleutel of een slagmoersleutel met accu van Makita. Ook hebben we bij Toolstation slagmoersleutels van Bosch, DeWALT en DualPower. 

Slagmoersleutels in verschillende soorten en uitvoeringenBehalve de verschillende merken is er nog meer om tussen te kiezen als het gaat om slagmoersleutels. Het aanbod met slagmoersleutels varieert als je kijkt naar de prijsklasse, het voltage en of er wel of niet een accu bijgeleverd is. 

Kies een slagmoersleutel zonder accu als je al gereedschap hebt van hetzelfde merk met een accu. Je gebruikt dan dezelfde accu waarschijnlijk ook voor de slagmoersleutel. Het voltage geeft aan hoeveel kracht de accu kan geven. 

Kies tussen de volgende voltages:


• 10,8V

• 12V

• 18V

• 20V

Hoe hoger het voltage, hoe krachtiger de accu. Een slagmoersleutel van 18V is dus krachtiger dan een slagmoersleutel van 12V.

De voordelen van een elektrische slagmoersleutelEen elektrische slagmoersleutel heeft verschillende voordelen. Je draait er snel bouten en moeren mee los en vast, en dat komt goed van pas als je bijvoorbeeld snel een band moet verwisselen. 

Een accu slagmoersleutel zorgt er bovendien voor dat je veel bewegingsvrijheid hebt tijdens het klussen en niet het risico loopt om te struikelen over een snoer.

Slagmoersleutel kopen bij ToolstationHeb je behalve een slagmoersleutel ook nog andere machines nodig voor je klussen? Bekijk dan het aanbod met accu-combisets. In een accu-combiset vind je verschillende gereedschappen die op dezelfde accu werken in één pakket. 

Bij Toolstation hebben we ook regelmatig een uitverkoop met elektrisch gereedschap. Bestel al je benodigdheden voor je klus direct samen met je nieuwe slagmoersleutels! Laat ze thuisbezorgen of kies voor Click&Collect en je kunt dezelfde dag nog beginnen of verder met je klus.
Sorteren