Slijpschijven

Bij het kiezen van de juiste slijpschijven komt meer kijken dan je misschien denkt. Deze belangrijke gereedschappen zijn onmisbaar voor iedereen die regelmatig klust, van de professionele ZZP'er tot de enthousiaste doe-het-zelver. Slijpschijven worden gebruikt voor veel verschillende soorten klussen, zoals het snijden van steen en metaal, of het afbramen van ruwe randen. Wij geven je een aantal tips waar je op moet letten bij slijpschijven, zodat je altijd het juiste gereedschap voor jouw project hebt.

Kies de juiste slijpschijf voor jouw klus


Slijpschijven komen in verschillende soorten en maten, elk ontworpen voor specifieke taken. Of je nu een slijpschijf voor steen of metaal nodig hebt, het is belangrijk om te weten welke schijf het beste is voor het materiaal waarmee je werkt. Diamant slijpschijven, bijvoorbeeld, zijn perfect voor harde materialen zoals beton en steen, terwijl lamellenschijven en afbraamschijven beter geschikt zijn voor het werken met metaal.

Let op het merk en de kwaliteit


Bij Toolstation bieden we een ruim assortiment aan slijpschijven van topmerken zoals Carat, Bosch, Marcrist en Norton. Een goede slijpschijf kan het verschil maken in de afwerking van je project en zorgen voor veiliger werk.

Werk altijd veilig


Veiligheid moet altijd voorop staan bij het werken met slijpschijven. Zorg ervoor dat je een slijpschijf kiest die past bij de snelheid van je slijpmachine en dat je de juiste beschermende uitrusting draagt, zoals veiligheidsbrillen LINKEN en handschoenen. LINKEN

Bestel nu eenvoudig en snel je slijpschijven bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je slijpschijven al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
DeWALT DeWALT DeWALT Doorslijpschijf METAAL 76 x 1.0 x 20.0mm 29693 van Toolstation
-33%