DeWALT brand page

DeWALT
Stap in een wereld van vakmanschap met DEWALT® gereedschap - een erfenis die teruggaat tot 1924 en symbool staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Het herkenbare geel-zwarte gereedschap straalt niet alleen vertrouwen en garantie uit, maar biedt ook de kracht en precisie die de echte klussers wereldwijd nodig hebben.

Of je nu op zoek bent naar een krachtige accuboormachine of een uiterst precieze zaag, DEWALT® levert altijd topprestaties op elke werkplaats. Veiligheid staat voorop, met geavanceerde functies die ervoor zorgen dat jij altijd veilig beschermd kan werken. Zo kun jij je concentreren op wat er echt toe doet - je vakmanschap.

Ontdek het verschil dat DEWALT® maakt en klaar elke klus als een echte professional. Kies voor extreme resultaten, kies voor DEWALT®.18V: DEWALT® SNELST GROEIENDE KRACHTBRON


Met meer dan 250 producten is het 18V XR assortiment specifiek ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de hoge verwachtingen van professionals.


Powerstack: THE NEXT DIMENSION IN POWER


De DEWALT POWERSTACK accu is te combineren met alle 18V XR DEWALT machines en acculaders. Ervaar langere werktijden per laadbeurt, waardoor je meer werk gedaan krijgt. Dankzij de DEWALT POWERSTACK technologie levert de accu’s topprestaties op drie essentiële fronten: kracht, efficiëntie en levensduur. Registreer je machine in je MyDEWALT account voor te genieten van 3 jaar garantie.


Flexvolt: OPTIMALE PRESTATIES. MAXIMALE VRIJHEID


Onze grensverleggende 54V gereedschapsserie biedt ongeëvenaarde draadloze prestaties en korte werktijden. XR FLEXVOLT is de enige accu op de markt die moeiteloos overschakelt van 54V naar 18V. Bovendien passen de XR FLEXVOLT accu’s op alle 18V XR producten en opladers. Met een XR FLEXVOLT accu benut je het volledige potentieel van al je XR 18V snoerloze gereedschap.


Storage


Waar je werkplek ook is, DEWALT heeft mobiele opbergsystemen die ideaal zijn voor het beschermen, organiseren en vervoeren van jouw gereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van zeer robuuste modellen tot modulaire, stapelbare systemen. DEWALT zorgt ervoor dat je jouw machines eenvoudig en veilig kunt verplaatsen.


Perform & Protect: ULTIEME VEILIGHEID. MAXIMALE PRODUCTIVITEIT


PERFORM&PROTECT is het DEWALT keurmerk. Een reeks elektrisch gereedschap waarmee je meer bereikt in minder tijd. Met de PERFORM&PROTECT machines werk je altijd volgens de hoogste normen zonder dat je tekort komt op het gebied van veiligheid en gezondheid.

DEWALT DEALS