Sep 7, 2022

Bezoek ons op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg

Op 13, 14 & 15 september 2022 kun je ons bezoeken op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Daar moet je als installateur bij zijn!

Grondstoffen raken op, stikstof zorgt voor vervuilde lucht en de aarde wordt steeds warmer door onze c02-uitstoot. Iedereen weet: het moet anders. Ontdek op Installatie Vakbeurs 2022 hoe jij hier als installatieprofessional een rol in kunt spelen!

Op 13, 14 & 15 september 2022 staat Evenementenhal Hardenberg in het teken van: De toekomst door een groene bril. Vind hier de laatste oplossingen en ontwikkelingen binnen de installatietechniek die een verschil maken voor jou, je project en een duurzamere toekomst.

Namens Toolstation komen we op deze beurs graag in gesprek met de installateurs en iedereen werkzaam in deze branche van deze beurs. Toolstation laat graag zien dat we met 90+ vestigingen en 15.000 producten veel meer hebben dan alleen gereedschap, kortom altijd alles voorhanden!

Ons Toolstation beursteam is te vinden op stand 323. Kom je langs op onze stand, dan krijg je van ons een leuk cadeautje mee! Gratis registreren kan via de website van de Installatie Vakbeurs.

Meer informatie over de activiteiten op deze beurs vind je hier