Jul 1, 2019

Festool cashback-actie

Festool-fans opgelet! Dit topmerk geeft namelijk van 1 juli tot en met 31 augustus 2019 tot €100,- cashback op Festool-gereedschap.



Dit is het moment om voor een mooie prijs jouw gereedschapsinventaris aan te vullen met een Festool-machine. Deelnemen is simpel:

Stap 1: Koop een Festool-machine
Stap 2: Registreer jouw machine en upload de factuur hier
Stap 3: Ontvang het Cashback-voordeel binnen 6 weken op jouw rekening
Festool Cashback Toolstation

Klik hier voor een overzicht van alle deelnemende machines.
Deze actie is geldig van 1-7-2019 t/m 31-8-2019.

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over deze Cashback-actie.
Heb je vragen over de afwikkeling van de actie? Neem dan contact op met Festool via festool.cashback@markenmehrwert.com.

Afhankelijk van het product geeft Festool een cashback van €25,-, €50,- en €100,-. Een overzicht van alle deelnemende producten vind je hier.
Nee, je kunt alleen de cashback aanvragen als je woonachtig bent in Nederland.
Ja, binnen de actieperiode kun je maximaal vier machines voor de Cashback-actie aanmelden.
Na het uploaden van de factuur op www.festool.nl/cashback wordt het betreffende bedrag uiterlijk na 6 weken gestort op de door jou opgegeven rekening.
Iedere machine moet apart geregistreerd worden. Dit kan overigens wel met dezelfde factuur, je hoeft hiervoor dus geen aparte factuur op te vragen.
Nee, de actie geldt alleen voor machines van Festool.
In dit geval geldt; zonder machine, geen cashback. Als je een voor de cashback-actie aangemelde machine binnen zes maanden aan ons retourneert, vervalt het recht op de Cashback. Indien uitgekeerd, zul je de Cashback dus weer aan Festool terug moeten betalen.