May 19, 2020

Hemelvaartsdag

Aanstaande donderdag is het alweer Hemelvaartsdag. Net als alle andere nationale feestdagen, heeft dit invloed op de levertijden van de online bestellingen en de openingstijden van onze vestigingen en klantenservice.

Vestigingen & Klantenservice

Op donderdag 21 mei zullen onze vestigingen gesloten zijn. Op deze dag is het dus niet mogelijk om via Click & Collect jouw bestelling op te halen in een van onze vestigingen. Mocht je woensdag 20 mei na sluitingstijd of donderdag 21 mei een bestelling hebben geplaatst, staat vrijdag 22 mei jouw pakket klaar in de door jou gekozen vestiging.

Ook voor eventuele vragen is ook onze klantenservice donderdag niet bereikbaar. Vrijdag gelukkig wel, zowel telefonisch van 08:00 tot 16:00 uur als via ons contactformulier.

Bezorging

Als je donderdag toch wat wilt bestellen, houdt dan rekening met vertraging. Controleer de bijbehorende Track & Trace code, deze geeft recente informatie over de status van de bestelling. Houd verder rekening met eventuele vertraging (bij de bezorgdienst) i.v.m. Hemelvaartsdag en de Corona maatregelen.