Feb 26, 2020

Onze 68e catalogus is uit!

De nieuwe catalogus is gelanceerd! Onze inkopers hebben 800 nieuwe producten, 9 nieuwe merken en talloze goede deals aan het assortiment toegevoegd.

Om te beginnen met de negen nieuwe merken; onze inkopers hebben uitstekende merken gekozen met voor ieder wat wils. Hou je bijvoorbeeld van tuinieren? Dan komen de gereedschappen van Talen Tools goed van pas. Het gereedschap is van eikenhout gemaakt, hierdoor blijft het vochtgehalte op pijl en blijft jouw gereedschap dus ijzersterk. Of heb je plannen om te renoveren? Ideal Standard biedt sanitaire artikelen aan van goede kwaliteit. Zo krijg je al een compleet inbouwreservoir met drukknop en hangtoilet samen voor slechts €149,-. Of als je alleen de muur moet verven, bieden wij veel verschillende soorten verf van Bridex aan met verschil in dekking en natte slijtageklasse. Dus heb je te maken met een heftige kleur op de muur? Met de Monotex muurverf van Bridex is de muur weer mooi wit. Daarnaast zijn er nog zes andere nieuwe merken dus neem zeker een kijkje en misschien vind je wel iets dat je nodig hebt!

What’s new?





Ook voor liefhebbers van DeWALT hebben wij met de lancering een top deal klaar staan; de DCD790M2-QW accu schroefboormachine met XR-technologie. Wist je trouwens dat XR staat voor eXtreme Runtime? Dat wil onder andere zeggen dat de boor een hoog vermogen heeft waardoor je dus efficiënter kan werken! Verder krijg je bij aankoop van deze topmachine een TSTAK-koffer met twee 4,0Ah accu’s en een gratis 3e accu bij registratie aan DeWALT.

Natuurlijk zijn er nog talloze andere deals die samen met de 800 nieuwe producten aan het assortiment zijn toegevoegd. Deze kan je allemaal vinden in de nieuwe catalogus die je gratis in elke vestiging kan ophalen, of bij iedere eerste bestelling als cadeau ontvangt.