WD-40


WD-40 Logo

Wd-40

WD-40® biedt een breed scala aan onderhoudsproducten voor het smeren, invetten, ontvetten en reinigen, zodat iedereen elke klus kan klaren!

Ontdek

WD-40 Flexible

Save time.
Do more.

De meest nieuwe variant van WD-40® Multi-Use Product is WD-40 Flexible. Deze uitvoering heeft een flexibel rietje van metaal die in de gewenste gebogen vorm blijft staan en daardoor moeilijke plaatsen makkelijker kan bereiken. Waar normaal 2 handen nodig zijn om het rietje te buigen, blijft er nu één hand vrij voor een zaklamp of doek. Daarnaast hoeven onderdelen niet meer gedemonteerd te worden om oppervlakken te bereiken waar je anders niet bij was gekomen. Hierdoor kun je sneller te werk en daarmee tijd én geld besparen!


Shop

Producten

WD-40® Multi-Use Product

WD-40® Multi-Use Product; een bewezen onderhoudsproduct met een geschiedenis van meer dan 60 jaar in de doe-het-zelf-, handels- en industriesector. Oorspronkelijk werd WD-40 Multi-Use product gebruikt om roest te voorkomen; later werd WD-40 Multi-Use Product voor vele andere toepassingen ingezet. Nu gebruikt men WD-40 producten vooral als smeer-, beschermings-, reinigings- en waterverdrijvende middel.

Het siliconen, PTFE- en harsvrije product kent meer dan 2000 toepassingen waaronder het beschermen tegen roest- en corrosie; losmaken van vastzittende onderdelen; verdrijven van vocht; en algemene smering. Het is daarnaast ook geschikt om vet en vuil te verwijderen van gereedschap, apparatuur en onderdelen in de werkplaats.

WD-40® Smeermiddelen

De smeermiddelen van WD-40 Specialist® bieden een robuuste beschermende coating en een superieure smering en kunnen op bijna elk materiaal worden aangebracht. Ze zijn uitstekend bestand tegen vocht, verminderen slijtage waardoor de levensduur van uw gereedschap/apparatuur en onderdelen verlengd worden én stoten stof en vuil af. Ontdek bijvoorbeeld WD-40 Specialist Siliconenspray, het is uitstekend geschikt als smeer- en beschermmiddel voor kunststof en rubberen onderdelen. Heb je te maken met zware metaal-op-metaal toepassingen die een langdurig smering vereisen? Maak dan kennis met WD-40 Specialist Wit Lithiumspuitvet. Deze dikke formule biedt langdurige smering en druppelt niet!

WD-40® Oliën

Ontdek de oliën in de WD-40 Specialist® productlijn. WD-40 Specialist® is het beste in zijn soort voor de behoeften van vaklieden en industriële professionals. Maak bijvoorbeeld kennis met de beschermende en verkoelende krachten van WD-40 Specialist Boor-en. Snijolie. Deze formule zorgt voor het verminderen van oververhitting, maximaliseert prestaties én verlengt de levensduur van jouw boor- en snijgereedschap. Als je vastzittende bevestigingen of verroeste onderdelen snel wil losmaken, dan kun je een beroep doen op WD-40 Specialist Kruipolie. Deze krachtige snelwerkende formule dringt snel in moeilijk te bereiken plaatsen door!

WD-40® Contactspray

De WD-40 Specialist Snelwerkende Contactspray is een niet-geleidende spray die geschikt is voor gebruik op alle gevoelige elektrische componenten. Het zorgt namelijk voor een uitstekende reiniging.

De Snelwerkende Contactspray is ideaal voor gebruik op bijvoorbeeld, printplaten, schakelaars, en bougies. Het verwijdert namelijk alle aanwezige vuildeeltjes die lekstroom kunnen veroorzaken. Daarnaast helpt het om condensatie te verdrijven in vochtige omstandigheden. Dit zorgt voor beter en efficiënter elektrisch contact bij bijvoorbeeld bougies en elektrische aansluitingen in auto’s.