Sloten & Cilinders

Met een goed slot bewaar je jouw spullen op een veilige plek. Zo ben jij of de klant beter beschermd tegen diefstal en inbraak. Of je nu een nieuw slot voor de voordeur gaat kopen of een hangslot voor je gereedschapswagen, bij Toolstation vind je een ruim assortiment aan goede kwaliteitssloten tegen een aantrekkelijke prijs. Ook voor sluitplaten en slotkasten ben je bij Toolstation aan het juiste adres. Toolstation heeft cilindersloten, hangsloten, deursloten en oplegsloten in diverse maten en uitvoeringen op voorraad.

Welke verschillende soorten sloten zijn er?


Voor elke deur, raam of andere toepassing is er een geschikt slot. We zetten de meest gebruikte sloten op een rijtje:

• Insteekslot: dit slot zit ingebouwd en wordt het meest gebruikt in deuren en kozijnen.
• Oplegslot: deze wordt boven op de deur of het kozijn gemonteerd.
• Hangslot: zijn verkrijgbaar met of zonder cijferslot.
• Deurslot binnendeur: wordt ook kamerslot of loopslot genoemd.
• 3-punts slot: hiermee sluit de deur op drie punten in de sponning.

Cilindersloten kopen? Zet veiligheid voorop?


Bij het kiezen van het juiste slot houd je er rekening mee waar hij moet worden geplaatst. Gaat het om de voor- of achterdeur van een pand? Dan staat veiligheid voorop en kies je voor een cilinderslot. Anders dan het klavier deurslot van een binnendeur heeft een profielilinder een cilinder en een behuizing.

Oplegslot voor optimale beveiliging


Oplegsloten en cilindersloten hebben soms het keurmerk SKG. Sloten met het SKG-keurmerk zijn uitvoerig getest op sterkte en duurzaamheid. De hoeveelheid sterren geven de inbraakbeveiliging aan. Eén ster is standaard inbraakwerend, twee sterren zwaar inbraakwerend en drie sterren extra zwaar inbraakwerend.

Kies een hangslot van topkwaliteit


Bij Toolstation zijn topkwaliteit hangsloten verkrijgbaar in allerlei soorten, zoals hangsloten met hoge of lage beugel, discus hangsloten, cijfersloten en schuifsloten.

Deursloten op maat? Ontdek de mogelijkheden


Binnendeuren hebben meestal een standaardmaat van 55mm, buitendeuren 72mm en industriële smaldeuren 92mm. Voor elke maat deurslot zit je goed bij Toolstation, ook voor bijvoorbeeld slotkasten. Een nieuw slot voor de voordeur kopen of een 3-punts slot kopen doe je eenvoudig en snel online bij Toolstation. Vandaag besteld, betekent morgen al in huis.
Sorteren
Yale Yale Yale deurkruk met code Rechts 88459 van Toolstation
Yale Yale Yale deurkruk met code Links 54808 van Toolstation
( 2 )