Multitools

Multitool nodig om een klus uit te voeren? Bekijk dan deze pagina met diverse multitools. Een multitool is een handig gereedschap dat je kunt gebruiken bij verschillende projecten. Een multitool brengt een trillende beweging over op het hulpstuk dat aan het apparaat is bevestigd. Daardoor zijn de mogelijkheden van een multitool afhankelijk van de accessoires die je voor het apparaat hebt. Met de juiste hulpstukken kun je er onder andere mee slijpen, schuren, zagen en schrapen. Multitools hebben een compacte vorm, waardoor het ook mogelijk is om met dit apparaat op plekken te komen die moeilijk bereikbaar zijn. Ons assortiment bestaat uit multitools van verschillende merken. Denk aan Makita, Bosch, DeWALT, Einhell en Fein.

De beste multitools


Het aanbod met multitools bestaat uit apparaten die je aansluit op netstroom, maar we hebben ook multitools die werken op een accu. Een multitool met accu geeft je meer bewegingsvrijheid tijdens het uitvoeren van je klus. Je loopt met deze apparaten wel sneller het risico dat je moet stoppen, omdat je accu leeg is. Wil je wel graag een accu multitool waarmee je lang aan het werk kunt? Kijk dan goed naar het aantal ampère per uur. Hoe hoger het aantal ampères per uur, hoe langer je de accu kunt gebruiken. Let naast het aantal ampères per uur ook op het aantal volt van de multitool. We hebben namelijk multitools met verschillende voltages in het assortiment:
• 10,8V
• 12V
• 18V
• 230V
Hoe hoger het aantal volt, hoe meer kracht de machine kan leveren.

Welke accessoires heb ik nodig voor mijn multitool?


We verkopen multitools inclusief een 15-delig of zelfs 31-delig accessoireset, maar we hebben ook multitools met alleen een zaagje. Kijk dus goed naar de werkzaamheden die je wilt uitvoeren met het apparaat. Het is soms ook mogelijk om achteraf losse accessoires voor je multitool aan te schaffen. Multitool uitgezocht? Lees dan altijd goed de beschrijving van het apparaat dat je koopt. Sommige multitools worden bijvoorbeeld zonder accu geleverd. Als je nog geen accu hebt, moet je de multitool accu nog apart aanschaffen.

Multitool kopen bij Toolstation


Sleuven maken, lijmresten verwijderen, kapotte tegels weghalen; met de juiste accessoires is een multitool tot veel in staat. Bestel je nieuwe multitool eenvoudig bij Toolstation of kom langs bij een vestiging bij jou in de buurt.
Sorteren