Bankschroeven

Bent u een professional of serieuze doe-het-zelver die regelmatig bewerkingen verricht aan materialen van bijvoorbeeld ijzer of hout? Dan biedt een bankschroef voor u het gewenste gemak. De bewerkingen verricht u nu eenvoudig zonder dat het werkstuk verschuift. Klem het desbetreffende project vast tussen de twee bekken en u bent klaar om te boren, zagen, lassen, slijpen, schaven enzovoorts. Bent u niet op zoek naar een bankschroef, maar verschillende mogelijke klemmen, zoals een lijmklem? Bekijk dan ons assortiment met klemmen.

Soorten bankschroeven

Een bankschroef is een robuust werktuig, gemaakt van zwaar staal. De bankschroef wordt bevestigd aan uw werktafel in uw werkschuur of garage. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bankschroef weer los te maken van de tafel en hiervoor een nieuw plekje te zoeken. Dankzij het zware metaal heeft de bankschroef een lange levensduur. De originele tafelbankschroef is niet geschikt voor dagelijks vervoer van en naar de werkvloer. Bent u op zoek naar een mobiele bankschroef? Ook deze vindt u bij Toolstation in het assortiment. De mobiele bankschroef is compact en kan eenvoudig in en uitgevouwen worden. Ideaal voor dagelijks vervoer!

Bankschroef kopen: Waar u rekening mee moet houden

Let bij u keuze van de juiste bankschroef op de spanwijdte van klembekken. Dit wordt ook wel de bekopening of klembereik genoemd. Werkt u veel met grote werkstukken? Kies dan voor een bankschroef met een groot klembereik. Houd daarnaast ook rekening met de klemkracht indien u met grote en zware materialen werkt. Werkt u veel met lange materialen? Kies dan voor een bankschroef met een draaibare voet. Dankzij het slimme 360 graden mechanisme draait u eenvoudig de bankschroef in de gewenste hoek.

Bankschroef online kopen bij Toolstation

Wilt u een bankschroef kopen? Nadat u uw keuze heeft gemaakt vanuit ons assortiment, bestelt u deze vervolgens eenvoudig online. Hier krijgt u de mogelijkheid de bankschroef gratis bij u thuis te laten bezorgen. Wilt u de bankschroef liever ophalen in de voor u dichtstbijzijnde vestiging? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Bekijk dan de voorraad in de vestiging en kies vervolgens voor ons click en collect systeem. Bekijk een overzicht met onze vestigingen in Nederland om de dichtstbijzijnde vestiging voor u te vinden. In de vestigingen staan onze medewerkers voor u klaar om u een deskundig advies te geven en om u zo snel mogelijk te helpen.