Ladegeleiders & Schuifdeursystemen

Wil je schuifdeur systemen kopen? Dan ben je bij Toolstation aan het juiste adres. Bekijk de schuifdeur systemen van onder andere het merk Henderson. Het plaatsen van een schuifdeur kan erg leuk zijn voor verschillende toepassingen. Het voordeel van een schuifdeur is bovendien dat het veel ruimte bespaart. De schuifdeurrailsystemen zorgen ervoor dat de deur niet openklapt, maar schuift naar de zijkant. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met het openen van de schuifdeur.

Rail en beslag voor schuifdeuren en lades


Ga je een schuifdeur aan het plafond hangen? Dan heb je hier de juiste rails voor nodig. De rails moeten namelijk sterk genoeg zijn om het gewicht van de gehele schuifdeur te dragen. Vervolgens maak je de deur gemakkelijk open naar de zijkant, zodat je enorm veel ruimte bespaart. Wil jij schuifdeur systemen plaatsen in de kast? Ook dat is een uitstekende mogelijkheid. Hierdoor hoef je geen rekening meer te houden met de openklappende deuren, maar schuif je de kast gemakkelijk open. Heb je twee ruimtes die je graag met elkaar wilt verbinden, maar niet altijd open wilt laten? Dan is het plaatsen van schuifdeur systemen de perfecte oplossing. Door het een schuifdeur heb je altijd de keuze om de ruimtes te verbinden of juist dicht te laten. Je installeert de schuifdeur systemen gemakkelijk.

Hoe werken schuifdeursystemen?


Een schuifdeursysteem kan met de juiste gereedschappen op verschillende manieren worden geplaatst in een woning. Een schuifdeursysteem aan het plafond werkt dan ook anders dan een schuifdeursysteem in de kast. Een schuifdeur kan op twee manieren werken. Allereerst kunnen er twee wieltjes boven aan de deur zitten. Deze worden op een rails geplaatst, waardoor je de deur kunt verschuiven. De rail schuifdeur kan echter ook op een andere manier geplaatst worden, namelijk met onzichtbare wieltjes die verdwijnen in de rails. Hierdoor zie je ze vanaf de buitenkant van de deur niet zitten.

Schuifdeur kopen? Bekijk ons assortiment


Wil jij een schuifdeursysteem kopen voor je klus? Als je een weloverwogen keuze hebt gemaakt, bestel je hem gemakkelijk in de webshop. Vervolgens worden de schuifdeur rails binnen enkele dagen bij je thuis geleverd. Heb je hem echter vandaag al nodig? In dat geval maak je gebruik van onze Click & Collect service. Hiervoor bestel je het schuifdeursysteem in de webshop. Vervolgens wordt hij in 10 minuten klaar gelegd in een van onze vestigingen. Je kunt hem dan direct op komen halen, zodat je verder kunt gaan met je klus. Wel zo handig!
Sorteren
Henderson Henderson Henderson Double Top schuifdeurbeslag 1800mm/45kg 16158 van Toolstation
( 6 )
€ 79,99
excl. btw € 66,11

• Voor kast-en garderobedeuren op dubbele rail deurgewi .... meer lezen

Alleen in de vestiging beschikbaar

ophalen
Henderson Henderson Henderson Single Top schuifdeurbeslag 1800mm/45kg 54554 van Toolstation
( 7 )
Henderson Henderson Henderson Slipper schuifdeurbeslag 1800mm/9kg 67682 van Toolstation
( 1 )