Laserliner DistanceMaster Vision afstandsmeter Rood

Merk Laserliner Productcode: 22145 Verkoopeenheid: Stuk

€ 252,40 Excl. btw € 208,59
Aantal
Controleer de voorraad in jouw vestiging

Productomschrijving

• Zelfnivellerend bereik: 2°
• Werkbereik: 30m
• Meetnauwkeurigheid: 2mm/10m
• Incl. USB kabel en opbergtasje

De Laserliner DistanceMaster Vision afstandsmeter is een professionele en robuuste tool. De compacte meter is zo ontworpen dat hij extreme precisie kan garanderen in combinatie met een sterke, ergonomische behuizing. Met de wandoppervlakfunctie worden oppervlakken automatisch bij elkaar opgeteld door de wandlengten en eenmalig de hoogte te meten. Ook is de meter voorzien van een camera met 8-voudige digitale zoom.

Het apparaat heeft een 1/4” aansluiting voor montage op een statief. Verder maakt de speciale Pythagoras meet- en hoekfunctie het mogelijk om afstanden te bepalen die niet rechtstreeks te meten zijn. Wil je meerdere metingen achter elkaar doen? Dankzij het meetwaardegeheugen kun je vorige metingen snel teruglezen. Ook is de meter voorzien van vier omschakelbare meetniveaus: voorzijde, statief, achterzijde en punt. Metingen kunnen in zowel metrische maten (cm, m) als Engelse maten (inch, ft) gedaan worden.

De Laserliner DistanceMaster Vision heeft een zelfnivellerende functie met een bereik van 2°. De Laserliner valt onder IP klasse 40, wat betekent dat het apparaat spatwaterdicht is.

Technische specificaties
EAN 4021563703661
Merk Laserliner
Fabrikant ID 080.980A
Kleur Rood
Type accu 3x AAA
Garantie (jaar) 4
IP rating IP40
Max. bereik (m) 30
Artikeltype Afstandsmeter
Verpakkings type Tas
Beoordelingen

Vaak samen gekocht